Најновије

Емилиан Павел, посланик ЕП са младим социјалистима Социјалистичка омладина

Социјалистичку омладину Србије посетио је Емилиан Павел, посланик Европског парламента из групе социјалиста и демократа.

Овом приликом разговарало се о могућности сарадње младих социјалиста са организацијом Младих европских социјалиста (YЕС) као и са Социјалдемократском партијом у Румунији.

Млади Социјалистичке партије Србије истакли су да се за једну такву организацију и развијену мрежу чланова може очекивати да буде прихваћена од стране европских организација младих и да постоји апсолутна спремност да се почне са радом на томе. Договорени су и сусрети наших омладинаца са омладинцима Социјалдемократске партије у оквиру којих би се разменила искуства а и договорили будући заједнички семинари и летњи кампови.

Састанку су присуствовали Наташа Гаћеша, интернационална секретарка Социјалистичке партије Србије, Ђорђе Ђоковић, председник Социјалистичке омладине Србије, Никола Рајичић, секретар Социјалистичке омладине као и Александра Гајић, интернационална секретарка Социјалистичке омладине Србије.

Социјалистичка омладина Србије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *