Најновије

Саопштење Социјалистичке омладине Србије Социјалистичка омладина

Ми, чланови Социјалистичке омладине користимо ову прилику да изразимо своје мишљење као и забринутост поводом најнових дешавања у Партији, њеног функционисања и њене будућности. На све ово подстакнути смо мотивима који произилазе из нашег осећаја припадности и лојалности Партији, а који су далеко изнад личних мотива сваког од нас понаособ.

Не желимо да због неодговорног понашања појединаца сав наш рад протеклих година буде деградиран и искоришћен за њихову личну промоцију. Наша намера лежи у личном и политичком изграђивању унутар Партије, насупрот личној промоцији ван ње. Из тог разлога сматрамо да је младе потребно у већем обиму укључити у органе Партије и у доношење одлука које се тичу њене будућности. Посебно напомињемо неопходност да се одлуке које су донешене на органима Партије изричито поштују и спроводе у дело.

Наша намера није да будемо неми посматрачи новонастале ситуације, већ конструктиван партнер целокупној партијској организацији, а све за добробит партије. Као млади који су у партију ушли из најчистијих и најчаснијих мотива сматрамо то нашом обавезом. Нашим досадашњим радом, трудом, залагањем, резултатима доказали смо да имамо капацитет да учествујемо у доношењу политичких одлука које се тиче будућности наше Партије.

Социјалистичка омладина Србије пружа пуну подршку руководству Социјаластичке партије Србије на челу са председником Ивицом Дачићем у борби са искушењима и изазовима који су пред нама.

ДО ПОБЕДЕ!
СОЦИЈАЛИСТИЧКА ОМЛАДИНА СРБИЈЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *