Најновије

САОПШТЕЊЕ Вести

Социјалистичка партија Србије са Александром Вучићем и Српском напредном странком има стратешки и партнерски однос. Управо резултат таквог односа јесу резултати које ова Влада постиже на међународном и економском плану.

Видљиви резултати рада Владе Републике Србије и огромно поверење и подршка које ова Влада има су заправо потврда и показатељ неопходности синергије СПС и СНС.

СПС показује одлучност и опредељеност да настави као стратески партнер да даје свој допринос у реализацији прокламованих циљева и начела Владе Републике Србије за разлику од влада пре 2012. године када због егоизма „назовите“ коалиционих партнера нисмо били у могућности да пружимо и дамо свој максимум.

Разумемо потребу господина Јеремића дa својим јефтиним демагошким приступом и лажном забринутошћу покуша да прикупи политичке поене, али чини нам се да још увек није одговорио за нас на једно кључно питање, и то не због нас, него због грађана Србије – како и на који начин финансира своју агресивну кампању пре него што су избори расписани и познат датум њиховог одржавања.

Социјалистичка партија Србије нити је гажена нити је понижавана од стране наших данашњих коалиционих партнера, али је понижавана и гажена Србија и СПС у периоду ДОС-ове власти. Последице те понижености и гажености осећају и данас грађани Србије и зато ће на прави начин на председничким изборима оценити све кандидате ДОС-а.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС

Категорије: Вести|Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *