Најновије

Формирање новог клуба неспела и конфузна представа Посланичка група

СПС сматра да смо данас у НСРС били сведоци једне неуспеле и конфузне представе у оквиру предизборних активности једног од председничких кандидата ДОС-а. Убеђени смо да грађани Србије на прави начин препознају скривену намеру аутора таквог водвиља који злоупотребом изборне воље грађана и отимањем посланичких мандата, покушава да оствари своје личне амбиције и циљеве.

Потпуно је јасно да такозвани новоформирани посланички клуб представља скуп појединаца различитих политичких и идеолошких ставова који су напустили своје политичке идеје и програме. Међу њима већина њих је подржавала политику и програм Владе, па се поставља питање шта је то данас њихов заједнички именитељ, осим изборне кампање и покушаја да политички преживе?

Чини нам се да иза лажне бриге и демагошког приступа о интересу грађана заправо стоји лични интерес.

Више је него очигледно да такозвани “народни представници“, заједно са својим председничким кандидатом не нуде прави одговор и алтернативу на одговорну и озбиљну политику и програм Владе, већ кроз бескрупулозно, безобзирно и неодговорно понашање, безуспешно желе да умање рад и резулате председника Владе и Владе.

СПС сматра да би било политички одговорно, морално и коректно, да колегиница Вукомановић врати мандат Социјалистичкој партији Србије, а да са собом понесе око 70 гласова колико је освојила на свом бирачком месту, ако сматра да и ти сви гласови припадају њој.
ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА
НЕЂО ЈОВАНОВИЋ

Категорије: Посланичка група

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *