Најновије

Седница ОО СПС Вождовац, присуствовао председник ГрО СПС Београд Никола Никодијевић Локал

„Социјалистичка партија Србије је донела одлуку на седници Председништва да смо спремни за сарадњу и договор о заједничком кандидату СПС и СНС“, истакао је на седници ОО СПС Вождовац Никола Никодијевић, председник Градског одбора СПС Београд и додао: „Очекујемо даљи наставак преговора који ће се одвијати на највишем нивоу на релацији Дачић-Вучић“.

Он је додао да СПС има свог кандидата Ивицу Дачића али да ће у договору са коалиционим партнером одлучити, у складу са државним и националним интересима, који је модел најбољи за Србију и наше грађане.

„Велики изазови стоје пред нашом земљом и зато је од великог значаја чињеница на који ћемо начин наступати на председничким изборима“, рекао је Никодијевић и истакао да ће Социјалистичка партија Србије подржати оног кандидата који ће моћи да победи у првом кругу.

„Како је наш председник Ивица Дачић истакао, на Александру Вучићу је да донесе одлуку, али Социјалстичка партија Србија је става да председничким изборима треба озбиљно приступити“, рекао је председник ГрО СПС Београд.

„Ако будемо имали заједничког кандидата то не значи да губимо свој идентитет, већ напротив, ми ћемо га на тај начин учврстити и сачувати јер ће наша политика добити прилику да има много јачи утицај, како на републици тако и на граду“, истакао је Никодијевић и додао да верује у убедљиву победу на предстојећим председничким изборима.

На седници ОО СПС Вождовац поред функционера ове општинске организације присуствовали су и проф. др Петар Шкундрић, као и потпредседник ГрО СПС Београд Горан Триван.

Категорије: Локал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *