Најновије

Антић и Стефановић посетили су Сурчин и Обреновац Вести

Потпредседник СПС Александар Антић и члан Председништва и председник Градског одбора СНС Небојша Стефановић посетили су Сурчин и Обреновац где су разговарали са окупљеним грађанима.

Са скупова је послата порука да Србија сваког дана постаје боље место за живот и да зато Србија 2. априла треба да стане уз председничког кандидата Александра Вучића.

Антић и Стефановић су се захвалили грађанима што су се окупили и на енергији коју дају у подршци Александру Вучићу.

Антић је рекао да је у проктеклих неколико година урађено много да се промени слика Србије, да Србија није више земља пред банкротом, да је Србија сада земља која има перспективу и сваког дана постаје боље место за живот.

„Ваша подршка и енергија ће нам дати снагу да у ових неколико недеља завршимо велики посао који је пред нама, да се заједно изборимо да Србија добије најбољег за председника, да победи Александар Вучић“, истакао је Антић.

„Пред нама је још много посла, ми разговарамо са свима у свету јер хоћемо нешто добро за Србију, да се отварају фабрике, да се побољша здравствена заштита, повећају пензије и плате. Наш посао је да радимо за вас, да ви будете задовољни и тада смо ми испунили наш задатак. Хоћемо да радимо за више радних места, за више новца, за бољи живот и квалитетнију будућност, да и ви и ваша деца имате будућност у овој земљи, а победа Александра Вучића је управо то, победа за будућност Србије“, рекао је Стефановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *