Најновије

Изјава Ђорђа Милићевића, шефа Посланичке групе СПС Вести

Наставља се замисао већине опозиционих председничких кандидата и оних којих их подржавају да кроз нападе на Александра Вучића, изношењем неоснованих тврдњи и критика, унапред оправдају лош изборни резултат. Потпуно је јасно оно о чему смо више пута говорили, да највећи део опозиционих председничких кандидата има само једну тачку свог програма, а то је мржња и напад на програм и политику Александра Вучића, заједничког председничког кандидата коалиције и кандидата грађана Србије.
Њихов циљ није да понуде одговоре на кључна питања са којима се данас суочава Србија, већ да кроз изношење неистина, критику медија, критику институција и кроз политичку манипулцију, покушају остварити политичке поене. Убеђени смо да ће грађани знати на прави начин да вреднују и да ће умети да препознају и раздвоје рад, труд, напор и видљиве резултате у односу на политичку демагогију и популизам.
СПС остаје посвећена спровођењу плана и програма нашег заједничког председничког кандидата Александра Вучића, а то је да од Србије створимо модерну, уређену, развијену државу, поштовану и уважавану у свету, која ће бити део породице европских народа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *