Најновије

Никодијевић и Петронијевић у посети Клубу пензионера на Старом граду Локал

Председник Градског одбора СПС Никола Никодијевић и члан Главног одбора СНС Драгомир Петронијевић, посетили су Клуб пензионера на Старом граду.

У знак захвалности пензионерима који су поднели највећи терет реформи, Никодијевић и Петронијевић, поклонили су Клубу пензионера штампач и шах, обезбеђене из личних средстава.

Петронијевић и Никодијевић захвалили су пензионерима на подршци коју пружају председничком кандидату Александру Вучићу, јер како кажу, пензионери су наши хероји и њиховим залагањем заустављено је пропадање Србије.

„Несумњиво је да на вашој страни стоји велико искуство, а на страни младих енергија, ви сте окосница друштва, ви сте ову земљу спашавали својим разумевањем када се држава суочавала са економским дефицитом. Зато вам дугујемо велико поштовање и сада је тренутак да вам се одужимо“, закључио је Никодијевић.

„Част ми је што сам данас са вама који сте ову земљу саградили и оставили је нама, са вама који сте поднели највећи терет како би се ова земља развијала брже, боље и јаче“, истакао је Петронијевић.

ИНФОРМАТИВНЕ СЛУЖБЕ СНС и СПС

Категорије: Локал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *