Најновије

Изјава Александра Антића, потпредседника СПС : „Чланови СПС свакодневно траже да Дијана врати отети мандат“ Вести

„Дијана Вукомановић разуме морал и лојалност према својој мери. Те по сопственим непринципијелним мерама покушава да кроји и дефинише мишљење чланства СПС, које додуше није имала прилике да упозна ни док је била у партији, која ју је политички створила и дала јој шансу да јој сада на овакав приземан начин исказује захвалност.

Чланови СПС су увек до сада доказали своју доследност и лојалност истинским идејама СПС и увек су следили одлуке које је њихова партија донела. Лојалност и доследност су, међутим, стране речи за Дијану, те је разумљиво да на овакав начин води кампању за кандидате ДОС.

Ти чланови СПС, које госпођа Вукомановић помиње, свакодневно траже да она врати отети мандат, па да онда настави да се бави политиком као безначајна фигура, што је и била пре него што је дошла у СПС.

Чланство СПС веома добро схвата, да је глас за Вучића за председника Србије заправо и глас за СПС и за бољи живот њих и њихове деце. Али ја не очекујем да госпођа Вукомановић разуме шта је добро за Србију, ако јој отето не смета и у томе ужива“, истакао је потпредседник СПС Александар Антић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *