Најновије

Скуп СПС и СНС у Ваљеву: Победа Вучића за успешну и јаку Србију Вести

Са заједничког предизборног скупа подршке у Ваљеву председник СПС Ивица Дачић и члан Председништва СНС Небојша Стефановић поручили су да је победа Александра Вучића победа за модерну, успешну и јаку Србију.

Они су позвали грађане да 2. априла изађу на гласање, да заокруже број испред Александра Вичића, јер једино тако Србија мозе да остане на правом путу, да се развија брже, боље и јаче.

О одбацивању прошлости у лику досовских кандидата и председчничком кандидату СНС-а Алексдандру Вучићу као најбољем могућем решењу говорио је најпре градоначелник Ваљева и председник ОО СНС Слободан Гвозденовић.
Позив грађанима да на изборима у априлу гласају за кандидата Александра Вучића упутио је и члан Председништва СПС Ђорђе Милићевић који је пре свега рекао да се Србија тренутно налази на великој економској и историјској раскрсници што је разлог и што је СПС подржао Вучића као кандидата.  „Александар Вучић је пре свега кандидат свих грађана и зато смо скуп вечерас могли почети и са браћо и сестре, даме и господо и другарице и другови , јер сви смо заједно. Зна Ваљево да ово није борба за власт и фотељу већ је ово борба за будућност Србије и Ваљево показује вечерас да је јединствено, а Александар Вучић је гарант да ће Србија након 2. априла наставити правим путем. Овде неће проћи сценарио кандидатат ДОС-а хаос и странпутице јер Србија ће бити снажна и поштована”, рекао је Милићевић напоменувши да захваљујући Александру Вучићу Србија неће бити џак за ударање.

Небојша Стефановић потпредседник СНС-а такодје је изнео став да су предстојећи избори избори који одлучују о будућности државе. „ Живите у граду који је прошао кроз различите фазе имао много удараца , али се увек подигао. Имате ситуацију да овде долазе опозициони лидери , али они немају план и програм за Ваљево, неће вам о томе говорити јер то њих не занима , њих Ваљево не интересује . Имали сте Крушик који је био губиташ после ДОС-а , а сада за годину дана имате 1700 нових радника и прави плус у пословању и та фасбрика запслиће јошљуди. Ви ћете имати део аутопута Коридора 11. ваљево ће добити пут М4 . То је наш план за Ваљево , да овде сваком буде боље , да свако има бољу шансу. И то је суштина”, рекао је Стефановић.

Он је потом рекао да је основна разлика измедју кандидатат за изборе та што једни хоће у прошлост где су криуминалци и тајкуни и један кандидат који хоће у будућност са својим народом . „ Да ли сте знали да је Вук Јеремић наплатио 50 000 дневница за време свог кратког рада? Потрошио преко 3 милиона на путовања и изнајмљивање авиона за Њујорк. Он хоће у њујорк то му је важније од Србије”, рекао је Стефановић.

Шалу на почетку говорио направио је председник СПС-а Ивица Дачић рекавши да председник СНС-а има лепо име и да је СПС-у увек лепо чути кад скандирају „Слобо, Слобо”.
„ Једноставан је избор за кога гласати и зато немојмо да се заваравамо , и Јеремић и Јанковић и Чанак све су то лутке ту се не гласа за њих. Сваки глас за њих је глас за оно што смо преживели и осетили на својој кожи после петог октобра, пљашкашке приватизације, признавање Косова, уништавање државе . Хтели су да униште народ , али нису успели тада неће ни сада . Они су тада имали телефоне без микрофона јер шта ће им микрофон они само слушају шта им се наредјује из иностарнства. Ми смо пријатељи били и остали са Русијом и Кином , то им смета , али нама су пријатељски односи битни и са Немачком и са Америком. Па није Ангела Меркел дошла да разговара са Јанковићем и Јеремићем већ са Вучићем . А зашто ? Зато што зна да ће да победи на изборима и зна да ће ову земљу да води у бољу будућност”, рекао је Дачић.

У Сали су поред говорника били приситни и остали високи функционери обе партије.

Категорије: Вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *