Најновије

Скуп СНС и СПС у Новом Саду Вести

Лидер СПС Ивица СПС Ивица Дачић рекао је у Новом Саду да је данас у ту због Србије.

– Када излазимо на изборе не излазимо да бирамо између више могућих путева. Нисмо на раскрсници, па неки пут води у Њујорк, Берлин или Рим. Ми овде имамо један пут, којим идемо ка јачој, већој, бољој, богатијој, модернијој, поштованијој Србији на челу са Вучићем, и други пут, а то је пут деструкције и пометње. Они желе да униште све оно добро што смо урадили за Србију заједно са СНС. Имамо само један избор: будућност или пропаст Србије – рекао је Дачић.

Каже и да са Вучићем сарађује протеклих пет година, и да је за то време Србија постала поштована земља чији се глас свуда чује, од Вашингтона, преко Берлина до Москве.

– Не гласа се овде за Јеремића, Јанковића или Чанка, они су само лутке. Гласа се за Тадића, Живковића, Чанка и све оне који су уништили Србију од 2000. до данас – подвукао је Дачић, поручивши свим политичким противницима „Идите кући“.

Он каже да је Војводина аутономија у Србији, али никада неће бити против Србије, и да је то ствар која се неће мењати, а „својим социјалистима“ поручује да је глас за Вучића заправо глас за СПС.
– Глас за Вучића је глас за мене – рекао је Дачић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *