Најновије

Писана изјава шефа Посланичке групе СПС Ђорђа Милићевића Посланичка група

„Свакодневно се наставља негативна кампања против Александра Вучића и оних политичких странака које подржавају његову кандидатуру. То је постао уобичајен манир опозиције у Србији и то је једино што нуде грађанима Србије.
Представницима опозиције смета што је Србија данас уважавана и поштована, што су врата свих високих званичника у свету данас за Србију отворена и што Србију препознају као сигурног и поузданог партнера. Досовоској опозицији смета и то што је ова Влада Србије успела да створи пословни амбијент и климу која привлачи стране инвестиције, отвара фабрике и ствара нова радна места, за разлику од времена ДОС-а када су фабрике затваране а радници обесправљени остајали на улици препуштени сами себи.

Александар Вучић и ова Влада је делом а не причом показала да јој је стало да Србија буде пристојно, одговорно и уређено друштво, суштина је поштено радити посао и бити одговоран за своје грешке и то је озбиљан корак напред у српској политици у којој годинама нико низашта није био крив.

Поставља се питање о каквим институцијама данас говоре председнички кандидати ДОС-а, када свака институција са којима су они имали додира је урушена и обезвређена?

Видимо да последњих дана показују и лажну забринутост за бирачко тело СПС. Нису данас понижени бирачи СПС, јер је СПС стратешки партнер СНС а о важности и значају тог партнерства најбоље говоре резултати који су видљиви и које грађани убеђени смо на прави начин препознају, али су и Србија, грађани Србије и СПС били нарочито понижени пљачкашким приватизацијама и губљењем егзистенције током досовске власти“.

 

Категорије: Посланичка група

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *