Најновије

Прелевић: Изузетно смо задовољни резултатима које смо остварили Београд

Секретар Градског одбора СПС Београд Никола Прелевић присуствовао је састанку у ОО СПС у Сопоту где је присутним члановима истакао важност остварене победе на претходним изборима и захвалио се чланству на доприносу који су том резултату дали.

„Социјалистичка партија Србије као друга странка по политичкој снази, која је донела пресудан допринос и очекивану победу најјачем заједничком кандидату, који је победио на председничким изборима, очекује још бољу сарадњу и значајније учешће на свим нивоима вршења власти“, истакао је Прелевић.

„Градски одбор треба да буде сервис свих општинских одбора СПС у Београду, али управо општински одбори морају бити креатори локалне политике и покретачи иницијатива које ће преко наших постављених лица ићи ка Скупштини града како би смо на најбољи могући начин побољшало живот грађанима Сопота“, рекао је секретар ГрО СПС Београд.

„Нашој земљи је потребна јака и стабилна Србија, јак Београд и јака Партија, а пре свега политичка стабилност како бисмо са нашим коалиционим партнером могли да завршимо све амбициозне пројекте које смо започели“, рекао је Прелевић и додао да су предстојећи градски избори велика шанса за нас и да свакодневно морамо да дајемо свој пуни допринос како бисмо остварили најбољи могући резултат, а све у циљу бољег живота грађана.

Прелевић је истакао овом приликом да је Социјалистичка партија Србије доказала да нема проблема са идентитетом што говоре и резултати локалних избора који су се одржали пре неколико недеља у Војводини и Србији.

„Изузетно смо задовољни резултатима које смо остварили првенствено на председничким изборима заједно са нашим коалиционим партнером Српском напредном странком, тако и на локалним изборима који су се одржали у Војводини и Србији“, казао је Прелевић.

Прелевић је закључио да док траје ова Влада имамо стратешки интерес као Партија да сарађујемо у пуном капацитету са Српском напредном странком како на републичком тако и на градском и локалном нивоу.

Категорије: Београд|Локал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *