Најновије

САОПШТЕЊЕ Вести

Са Александром Вучићем и Српском напредном странком имамо стратешки и партнерски однос и верујемо да ће његов предлог за мандатара бити у најбољем интересу Србије.

У најбољем интересу наше земље и свих њених грађана је наставк јачања односа СПС и СНС јер је за нас најважније да имамо политику континуитета која доприноси политичкој стабилности као и дугорочно стратешко партнерство са циљем стварања модерне, економски успешне, развијене и уређене Србије.

Наши заједнички резултати су видљиви и грађани су их на прави начин препознали и вредновали дајући огромну подршку заједничком председничком кандидату владајуће коалиције Александру Вучићу.

Социјалистичка партија Србије посеује огроман кадровски потенцијал и из тог разлога је наша жеља да зарад наше државотворне орјентације дамо свој пуни допринос на оним местима на којима ћемо постићи најбоље резултате како би наши грађани живели боље.

Наша земља заслужује да СПС са својим кадровима активније учествује у вођењу друштвеним процесима, а нарочито након убедљиве победе нашег заједничког кандидата, захваљујући којој је СПС по ко зна који пут у новијој историји доказао да је кључ за политичку стабилност. Све даље одлуке ће се одвијати на договору два лидера Вучића и Дачића.

Категорије: Вести|Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *