Најновије

Саопштење Саопштења

Социјалисти Косова и Метохије подржавају отварање унутрашњег дијалога о решавању питања Косова и Метохије на који је позвао председник Србије Александар Вучић уз наду да то води изналажењу одрживог решења које ће бити понуђено након сумирања мишљења и ставова свих релевантних субјеката у Србији.

Сходно томе чланови Покрајинског одбора СПС КиМ пружају пуну подршку државном руководству, председнику Александру Вучићу и министру спољних послова Ивици Дачићу уз уверење да је одрживо решење до кога би се дошло у интересу и Срба на КиМ, али и свих грађана Србије – чиме би се допринело даљем јачању њеног угледа и остваривању државних и националних интереса.

Социјалисти КиМ пружају пуну подршку изнетим ставовима Ивице Дачића о решавању косовског питања, уз договор Срба и Албанаца, а посебно његовом залагању до то никако и никада неће значити признавање независности, односно државе Косово.

Залагање за проналажење трајног и одрживог решења косметски социјалисти сматрају додатним подстицајем за остваривање права грађана српске и осталих националних заједница на Космету.

Покрајински одбор СПС
Косова и Метохије
Председник
Звонимир Стевић

Категорије: Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *