Најновије

САОПШТЕЊЕ Вести

Покрајински одбор СПС Косова и Матохије најодлучније одбацује покушај самозванаца, попут Звонка Михајловића неуспешног председника општине из Штрпца, који уз сијасет инсинуација покушава да оспори ставове председника СПС Ивице Дачића везане за унутрашњи дијалог о решавању питања Косова и Метохије.

Житељима КосоваиИ Метохије, а посебно члановима СПС, добро је позната активност Ивице Дачића везана за КиМ и његов немерљив допринос успостављању и очувању институција Републике Србије на просторима Покрајине. Својим континуираним ангажовањем, честим посетама бројних средина на Космету, дао је пун допринос стварању услова за опстанак Срба на њиховим огњиштима.

Стога је крајње непримерено коментарисати оптужбе које у некаквом “писанију” износи Звонко Михајновић. Управо ми грађани и социјалисти КиМ најбоље смо упознати о каквом профилу личности је реч. Ниједним својим потезом, као челник општине, није урадио ништа за добробит грађана српске националности. Међутим, свесрдно се ангажовао на стицању користи и злоупотреби положаја, што је нанело немерљиву штету овој локалној самоуправи, али и буџету Републике Србије.

Довољно је истаћи да је у председничком мандату предњачио у запошљавању родбине, непотизму и мутним радњама ради стицања имовинске користи по више основа. На рачун комуналног предузећа, уз отворене повољности, изградио је породичну кућу, директно учествовао у сумњивим трансакцијама и прању новца намењеног изградњи депоније, где је волшебно нестало преко 150.000 евра.

Остаће упамћен и по томе што је у већинској српској општини фаворизовао албанске грађевинске фирме приликом извођења радова.

Заиста је неозбиљно коментарисати оптужбе такве личности која инсинуацијама и подметањима покушава да доведе у питање ставове Ивице Дачића, осведоченог борца за Косово и Метохију у саставу Републике Србије.

Покрајински одбор СПС КиМ

председник Звонко Стевић

Категорије: Вести|Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *