Најновије

САОПШТЕЊЕ Вести

„Координирани напад Демократске странке на потпредседника СПС-а и министра Бранка Ружића и одмах затим објављивање насловне стране Курира у виду потернице, сведоци су о механизму како функционисе спрега опозиционих странака и Курира.

Свако ко се њима супротстави изложен је јавној гиљотини, најтежим увредама, оптужбама без икаквих доказа и нападима на личној основи, као што је случај са кампањом која се води против председника Александра Вучића.

Овиме се на најтежи начин злоупотребљава медијски простор, постајући средство личног обрачуна. Демократска странка и друге опозиционе партије и Курир можда имају различите мотиве, политичке или финансијске, али једноиИм је заједничко, мржња према Вучићу, његовим сарадницима и партијама које су заједно са Вучићем, или према било коме ко изнесе мишљење које се њима не свидја.

Дозвољено је сваки дан изјављивати или писати да су Вучић или Дачић издајници, али када Ружић спомене пету колону медју опозицијом, то је за њих недопустиво и одмах крене сатанизовање.

Апелујемо на све да поштују све кодексе новинарске и политичке професије, јер њиховим кршењем се наноси штета целој Србији“.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС

Категорије: Вести|Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *