Најновије

САОПШТЕЊЕ Вести

„Социјалистичка партија Србије оцењује да огорченост и мржња коју Саша Јанковић испољава према председнику Александру Вучићу већ попримају забрињавајуће размере, јер призивају нестабилност, насиље и обрачуне. Јанковић понавља оно што је рекао у предизборној кампањи, своју тобожњу бригу за председника Вучића као и да ће га наводно заштити да не прође као некадашњи румунски председник Чаушеску.

У понављању ове злослутне паралеле са румунским догађајима од пре скоро три деценије нема никакве добронамерности, већ искључиво идеје да се политички пораз и одсуство конкретног политичког програма надокнади призивањем некаквог уличног обрачуна.

Не треба Саша Јанковић да се брине о политичком трајању и животу Александра Вучића кога је народ у последњих неколико година препознао као реформатора, човека који је стабилизовао економску и политичку ситуацију у Србији и региону и допринео да Србија на међународном плану постане поштована и међународно призната држава.

Уверени смо да грађани Србије никада неће дозволити да човек који је био на маргинама политичког живота и који са осмехом говори о мржњи и који својим наступима позива на немире дође у прилику да у Србији буде било шта више од онога што је сада – бивши „заштитник грађана“.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС

Категорије: Вести|Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.