Најновије

САОПШТЕЊЕ Вести

„Жалостан је покушај лидера покрета Двери Бошка Обрадовића да одговорност за увођење насиља у политички живот Србије пребаци на СНС, јер је више него очигледно да ова минорна организација у дужем периоду баш у насиљу и његовом промовисању види своју шансу.

Грађане не треба подсећати на насилно понашање припадника Двери на бројним трибинама и протестима, упад у Републичку изборну комисију, што је све кулминирало нападом на новинарке приликом њиховог последњег протеста.

Одбацивање одговорности од тог напада и директна претња насиљем власнику Пинка Жељку Митровићу само потврђује ко користи насиље у политичкој борби као свој главни метод.

Социјалистичкој партији Србије је занимљива и чињеница и начин на који лидер Двери жели да се обрачуна са својим неистомишљеницима, а то су углавном физички напади и претње, па се поставља питање – како би изгледала Србија у којој би Двери неким чудом имале доминантну улогу? Била би то Србија насиља, хаоса, личних претњи и обрачуна.

Грађани Србије су на време увидели насилничку природу Двери и њиховог лидра па су им то и доказали на претходним изборима, а верујемо да неће оправдати ни насиље над женама које је изазвао Бошко Обрадовић пре пар дана испред ТВ Пинк-а“.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС

Категорије: Вести|Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.