Најновије

Милићевић: Политика силе, насиља и физички обрачун са неистомишљеницима је за сваку осуду Посланичка група

Писана изјава председника Посланичке групе СПС у Народној скупштини Републике Србије поводом данашњег понашања лидера покрета „Двери“ Бошка Обрадовића.

„Политика силе, насиља и физички обрачун са неистомишљеницима је за сваку осуду и не постоји оправдање за такво понашање. То грађани свакако не очекују од народних посланика којима су дали мандат и поверење да одговорно, озбиљно и посвећено обављају посао у најбољем интересу Србије.

На овакав начин и оваквим понашањем не може се надоместити недостатак јасне политике и програма и не може се доћи до јефтиних политичких поена. Снага силе никада не може бити јача од резултата који су видљиви и које грађани препознају на прави начин.

Насиље не може и неће бити јаче од институција. Не желимо да се мешамо у рад надлежних органа. Србија је уређена правна држава у којој функционишу институције система. Надлежни органи и надлежне институције нека раде свој посао, а на нама је да наставимо да у најбољем интересу грађана обављамо посао за који смо преузели одговорност“.

Посланичка група СПС

Категорије: Посланичка група

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.