Најновије

Милићевић: Одустају од локалних избора јер се плаше дебакла Вести

Шеф посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић изјавио је да политичке странке које одустају од локалних избора 24. децембра то чине јер су свесни избрног дебакла, а не због, како они кажу, нерегуларних услова.

Коменатрушћи критике на рачун СПС, односно приче о наводним фракцијама у тој странци, Милићевић је рекао да се пред сваки изборни циклус појаве „душебрижници“ и подсећа да говорили да СПС губи политички идентитет, да нестаје, а онда су, каже, социјалисти после тога у пет општина добили више гласова него раније.

„Сад опет неки поново покушавају да коментаришу седницу Главног одбора. Нема разлога да брину о СПС. Све одлуке које смо донели, донели смо једногласно, оне иду у правцу јачања СПС и та снага биће потврђена на изборима 24. децембра и на београдским изборима“, поручио је Милићевић.

Социјалисти су, каже, увек били на страни државе и грађана, наводећи да су поносни и на тековине политике 90-тих година.

„Те тековине су и Дејтонски споразум и резолуција 1244 СБ УН. Дакле, нема разлога да брину о СПС. Ми смо добро што и њима желимо, а колико СПС вреди, врло брзо ће се уверити“, рекао је шеф посланика социјалиста.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.