Најновије

Изборна конференција Младих социјалиста Србије Вести

Изборна конференција Младих социјалиста Србије одржана је у просторијама Социјалистичке партије Србије у присуству великог броја делегата и руководства Партије.

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић оценио је да свака партија мери своју садашњост и будућност по броју младих чланова који не треба да буду, како је рекао, мета међустраначког надмудривања већ центар политичког одлучивања.

Дачић је на Изборној конференцији Младих социјалиста истакао да СПС има један од најорганизованијих партијских подмладака у Србији са одборима у 164 општине и града.

“Политичка каријера омладинаца се не завршава када напуне 30 година, велики број њих већ сада води наше општинске и градске организације широм Србије“, рекао је председник СПС-а.

Он је захвалио досадашњем председнику омладине СПС-а, Ђорђу Ђоковићу, на свему што је урадио за странку додајући да је поносан на то колико се младих учланило у СПС после 2000. године због, како је рекао, ““садашње политике партије и будућности странке и Србије““.

“Треба отворити врата младима, они нису ту само да лепе плакате у изборној кампањи или да воде уличне промоције, већ да сви заједно радимо на стварању бољег друштва и новог система вредности. Зато сам дошао да их данас подржим“, навео је Дачић пре почетка конференције на којој се бира ново руководство младих социјалиста.

На конференцији је изабран Угљеша Марковић за председника Младих социјалиста Србије.


Служба за информисање ГО СПС

www.sps.org.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.