Најновије

Милићевић: Амфилохије да се уздржи од непримерених изјава Вести

Председник посланичке групе СПС у Скупштини Србије Ђорђе Милићевић  позвао је митрополита црногорско приморског Амфилохија „да се уздржи од непримерених изјава које даје последњих дана“ и поручио да изношење неутемељених ставова не води ничему.

Милићевић у изјави медијима наводи да изјаве митрополита нису у духу православља и Божића.

„Србији је потребно да води дијалог о важним питањима, о свему ономе што је важно за будућност наше земље и грађана, а не да се међусобно вређамо и износимо неутемељене ставове, јер то не води ничему. Дијалог нема алтернативу. Скривањем иза парола и подизањем тензија нећемо ништа постићи“ каже Милићевић.

СПС подсећа да подржава унутрашњи дијалог о Косову и Метохији, који је покренуо Председник Александар Вучић, јер сматра да је то начин да се нађе трајно, одрживо, компромисно и правично решење које ће бити прихватљиво за све који живе на простору Косова и Метохије.

„СПС ће се и даље залагати за очување јединства нашег народа, радећи у најбољем интересу наших грађана и наше државе, без обзира на све нападе и притиске које трпимо“ поручио је Милићевић.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.