Најновије

Антић: Листa СПС – ЈС најјача у Београду Вести

Потпредседник Социјалистичке партије Србије (СПС) и кандидат коалиције СПС ЈС за градоначелника Београда Александар Антић оценио је данас да ће та листа „без икакве сумње“ бити „најјача“ на предстојећим изборима за одборнике Скупштине Града Београда, и да ће на њој бити „лепих и пријатних изненађења“.

Антић који је министар енергетие и рударства Србије, на седници београдског одбора СПС-а је казао да „није тешко бити кандидат за градоначелника када иза вас стоје овакве две странке и овакви лидери“, казао је Антић.

Говорећи о приоритетима те коалиције, Антић је наве „повећање нивоа безбедности“, „развијање еколошке свести“ и модернизацију јавног саобраћаја.

„Београду фали социјална брига и пажња, и то је оно што ми морамо да дамо. Наша обавеза је и да Београд буде зеленији град пре свега због наше деце и зато ћу као градоначелник увести обавезне еколошке активности неколико пута годишње“, казао је он.

Антић је рекао да се треба позабавити „тарифним системом“ јавног градског превоза и да би решење требало тражити у смањењу цене карата, а побољшању наплате и контроле.

Додао је да ће листа СПС-ЈС за изборе у Београду бити „мешавина акумулираног знања и нове енергије“, са „доста страначких људи, али и људи нестраначке оријентације“.

„Ми смо они црвени који су изградили Београд и не стидимо се тога“, казао је Антић.

Извор: Бета

Фото: Танјуг/ Зоран Жестић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.