Најновије

Ивица Дачић и Милутин Мркоњић обишли Коридор 10 Вести

среда 31. август 2011.

РАДОВИ на Коридору 10 су историјски посао за Србију. Било би добро да свака влада и свако од нас остави нешто иза себе, што ће неколико генерација моћи да користи. Коридор 10 је капитални пројекат.

Овако је заменик премијера и министар полиције Ивица Дачић сумирао трочасовну вожњу аутобусом кроз северни крак Коридора 10 од Београда до Хоргоша. Обраћајући се новинарима на самом граничном прелазу министар Дачић је шаљиво одговорио на питање да ли је отварање северног крака почетак политичке кампање за наредне изборе:

Дошао сам да проверим како ради министар Мркоњић, како напредују радови. Разне се информације чују. Видео сам да је тачно оно што ми је реферисао министар Мркоњић.

Током вожње министар грађевинарства Милутин Мркоњић упутио је новинаре у све радове на Коридору, а посебно на северном краку.

Грађевински инжењер Милорад Стевановић, први човек на Бешки, “реферисао” је двојици министара о завршним радовима на самом мосту.

Михајло Мишић, директор “Коридора Србије” је за крај децембра најавио завршетак комплетне деонице од Београда до мађарске границе.

 

 

 

 

 

Извор Новости

Категорије: Вести