Naša Maja prvakinja Srbije Vesti

sreda, 24. oktobar 2012.
Od kada je Maja Pavlović postala članica naše partije, beleži još bolje rezultate. Za vikend je na Prvenstvu Srbije postala prvakinja države u disciplini bikini fitnes. Maja je u nikada do sada jačoj konkurenciji uspela da odbrani titulu šampionke naše zemlje. Uz pehar, dobila je i najveći aplauz gledalaca i proglašena je za najlešu učesnicu celog takmičenja.

– Presrećna sam, dugo sam se spremala za ovaj nastup. Režim ishrane bio je mnogo težak, ali uspela sam. Najbolja sam u Srbiji, učiniću sve da uskoro budem najbolja i na Balkanu. Čestitam i predsedniku našeg saveza Goranu Ivanoviću, na sjajnoj organizaciji takmičenja – istakla je Maja Pavlović, Čačanka koja je na trećoj godini Medicinskog fakulteta u Kragujevcu.

– SPS je stranka kojoj se pridružuje mnogo mladih. Moja porodica je godinama unazad podržavala politiku koju vodi naš lider Ivica Dačić. Od kada sam postala član partije, mnogi mi čestitaju. Time se ponosim i verujem da ću u budućnosti biti od koristi i da ću se na nekom skupu obratiti našim fanovima – istakla je Maja.

Kategorije: Vesti