Dačić: Ukoliko bude rezultata, biće i vlade Vesti

Osnovni razlog zašto smo se okupili u ovoj vladi jesu rezultati i ako budemo imali rezultate, biće i vlade i ovakvih lokalnih vlasti izjavio je danas u Kruševcu premijer Ivica Dačić.

Ova vlada je za 11 meseci uradila mnogo više nego što su, kako je rekao, neki želeli ili nisu želeli da urade u prošlosti, istakao je Dačić.

“Zato mi je drago što ovaj istorijski dan obeležavamo ovde i nadam se da će nam svi Vidovdani u budućnosti biti sa lepim vestima kao što je ovaj danas”‚ rekao je Dačić na otvaranju vrtića “Naša radost” u Kruševcu.

Premijer je, čestitatjući rukovodstvu grada Kruševca Dan grada – 28. jun – podsetio da su na današnji dan “naši preci dali život za slobodu zemlje”, ali i izrazio zadovoljstvo, jer sada mozemo da uradimo nešto za našu decu.

“Danas smo uradili veliku stvar za našu decu, počeli su pregovori o članstvu u EU i zbog toga mi je drago što smo danas u Kruševcu, jer možemo da kažemo da poštujemo našu prošlost i da istovremeno gradimo budućnost za buduća pokoljenja”, naglasio je Dačić.

On je istakao i da je zadatak vlade da radi u interesu naroda.

Izvor: Tanjug

Kategorije: Vesti