Најновије

Саопштење за медије Вести

На 12. седници Извршног одбора Главног одбора Социјалистичке партије Србије, на предлог председника ИО ГО СПС Бранка Ружића, за потпредседника Извршног одбора ГО СПС је изабран Ђорђе Чабаркапа.photo (1)

БИОГРАФИЈА

Ђорђе Чабаркапа је рођен 18. јула 1980. године у Пожеги. Завршио је Пету економску школу у Београду и Високу хотелијерску школу у Београду. Од 2008. до 2012. године био је члан Општинског већа Општине Раковица;photo

2012. је обављао функцију члана УО ТОБ и СБ Бања Ковиљача. Тренутно је запослен као заменик директора ЈП Пословни центар Раковица и обавља функцију члана Скупштине ДЛС.

Члан је СПС од своје осамнаесте године. Био је потпредседник Младих социјалиста Београда и потпредседник Социјалистичке омладине Србије. Члан је Главног одбора СПС и Извршног одбора ГО СПС.photo (3)

На локалним изборима 2008. године био је кандидат за одборника Скупштине града Београда. На општим изборима 2012. године био је кандидат за народног посланика СПС и у изборном поступку био је заменик шефа Изборног штаба.

Ожењен је Сањом и има сина Димитрија.

Категорије: Вести