Најновије

Дани зимнице на Врачару –руком брано, руком припремано Локал

Дане зимнице, отворила је Мира Драгаш, посланик у Народној Скупштини Републике Србије и председница Форума жена СПС Београда 18. октобра 2013.

У оквиру програма манифестације организоване су трибине са темама: „Додир емоција“ учеснице су биле: Јасмина Ковачев, енергетски психолог из Новог Зеланда и прим. др Олга Вулићевић из Београда и „Органска производња хране “, уз учешће др Слободана Миленковића, професора Факултета за биофарминг у Бачкој Тополи и Радмиле Сарић, професора биологије и председнице Општинске организације СПС Врачара.

Трибине су одржане у Свечанаој сали Општине Врачар.

Ове године, по други пут, били су Дане зимнице – руком брано, руком припремано. Окупило се преко тридесет произвођача из читаве Србије. Разноликост и оригиналност производа привукла је и пажње медија.

Испуњен је циљ манифестације Форума жена СПС Врачара да омогући произвођачима из читаве Србије да понуде своје здраве производе већем броју купаца а грађанима Врачара и Београда да директно од произвођача, шетајући Парком војводе Петра Бојовића у близини својих домова, обезбеде здраву зимницу за своје породице.

И тако, изтиха ствара се традиција ове манифестације која је, и прошле, и ове године, изванредно примљена од стране грађана Врачара и Београда.

Праве вредности увек нађу и прави пут до човека. И време је ишло на руку, михољско лето. На сунцу, мирис јесени и мирис зимнице били су једно.

До нове зимнице, нови програми.

Форум жена СПС Врачара

 

Категорије: Локал