Најновије

Прва седница привременог већа вероватно сутра Вести

Седнице привременог органа Београда данас није било нити је заказана, изјавио је члан привременог већа Београда Никола Никодијевић, који је рекао да би та седница могла да буде одржана сутра.

nikodijevic

“Седница привременог органа нити је одржана нити је заказана, сутра се враћа председник привременог органа Синиша Мали у Београд – са њим смо разговарали и вероватно ће седница бити одржана у току сутрашњег дана”, рекао је Никодијевић Танјугу.

С обзиром на то да је у Скупштини града провео више година, Никодијевић је рекао да је позвао јутрос остале чланове привременог већа да дођу, заједно “попију кафу” и разговарају о методологији, улози свакога од њих појединачно.

Позвао сам и Небојшу Човића и Андреју Младеновића и Татјану Пашић, рекао је Никодијевић, који је прецизирао да су Човић и Младеновић дошли а да је са Пашић договорено да се због њених приватних обавеза виде у току дана.

“Сматрам да је то исправан и прави начин да радимо. Без обзира што припадамо различитим политичким странкама, ми ћемо као одговорни људи наредних неколико месеци водити град Београд”, рекао је Никодијевић, који је рекао и да очекује одговорно понашање, договор ко ће које обавезе преузети на себе, ко ће коју област покривати.

Он је навео да не треба правити тензију како град не би трпео због полтиичких размимоилажења.

“Никакве седнице привременог органа, нити је било нити је заказана нити ико има намеру да одржава седнице а да не обавести све чланове”, рекао је Никодијевић и додао “сви треба да схватимо да смо овде у интересу грађана да свој посао за који нас је именовала Влада у наредним месецима урадимо најбоље што можемо”.

Категорије: Вести