Најновије

Ђорђе Милићевић о буџету за 2014.годину Вести

Djordje Milicevic-slika

Ђорђе Милићевић, портпарол Социјалистичке партије Србије, изјавио је да се Предлог закона о буџету и сет економских закона, који су усвојени пре неколико дана, сагледавају као мере које су усмерене ка спасу економије на нивоу Србије.

„Ово су дакле храбри и економски и политички потези, они у неку руку јесу и тешки и непопуларни што врло јасно говори да се Влада приликом дефинисања буџета и сета економских закона није руководила политичким рејтингом странака које јесу део политичке коалиције, већ да жели да води једну реалистичну политику. Дакле, не да прича грађанима бајке, већ да им саопштава оно што у овом тренутку јесте реалност“.

Он је рекао да ће Предлог закона о буџету имати подршку посланичког клуба Социјалистичке партије Србије. „Мислимо да он јесте у интересу пре свега будућности Србије и очекујемо у овом тренутку најширу политичку подршку, очекујемо и међународну подршку, очекујемо подршку свих оних који се на неки начин залажу за модерну Србију и који подржавају оно што је неопходно а то је спровођење реформских процеса у Србији“.

Видео: Танјуг

Извор: Танјуг

Категорије: Вести