Најновије

СПС: Избори би успорили реформе Вести

Социјалистичка партија Србије сматра да ванредни парламентарни избори нису приоритет Србије и њених грађана и да би они у овом тренутку успорили реформе које спроводи Влада Републике Србије, изјавио је посланик СПС Ђорђе Милићевић.
73907259452aefc6146b0e578639337_orig

Милићевић је рекао да би се евентуалним ванредним изборима успорили сви послови које је Влада Републике Србије започела, а који су у интересу грађана Србије, али и да су социјалисти, уколико дође до њих, спремни. “Немамо разлога да будемо забринути и немамо апсолутно ниједан разлог да будемо уплашени и не обазиремо се на истраживања о јавном мњењу”, рекао је Милићевић који је додао да су приоритети Србије отпочињање преговора са ЕУ, имплементација Бриселског споразума, формирање ЗСО и економска и финансијска консолидација.

Он је додао и да због јучерашњих резултата локалних избора социјалисти нису забринути, што се може видети из изјава лидера СПС Ивице Дачића.

Милићевић је рекао и да је Коалиција СПС-ПУПС-ЈС на локалним изборима на Вождовцу остварила процентуално бољи резултат у односу на 2009. годину. Жеља СПС-а је, како је додао, да странка оствари бољи резултат на изборима у Београду, у односу на мај 2012. године.

Извор: Танјуг

Фото: Танјуг

Категорије: Вести