Најновије

Коалиција око СПС-а предала листу за Београд, први Антић Вести

Представници Коалиције СПС-ПУПС-ЈС предали су одборничку листу за Скупштину града Београда, изразивши уверење да ће им грађани, на гласању 16. марта, указати висок ниво поверења. Изборна листа носи назив “Ивица Дачић – СПС-ПУПС-ЈС – Милан Кркобабић”, а заједнички кандидат те листе за градоначелника је председник београдских социјалиста Александар Антић.

AKTIVISTI

Антић и Кркобабић су, после предаје листе, у изјави новинарима, изразили уверење у добар изборни резултат, истакавши да се нису кандидовали само да би учествовали и да је време да “неке веселе дечаке и девојчице замене озбиљни људи”. “Излазимо као коалиција с кандидатом за градоначелника, али иза нас стоји озбиљан тим и спремни смо да се измеримо и са онима има који имају кандидате за градоначелнике, али и са онима који, уместо кандидата за градоначелника, нуде тим”, рекао је Антић.

Он је истакао да кандидатуру за градоначелника колације око социјалсита доживљава, пре свега, као логистичку подршку, истакавши да жели да буде кандидат за градоначелника Београђана. “Све оно што смо радили претходних година било је у интересу Београда и свих грађана и зато очекујем да ће изборна листа коју предводим добити велику подршку”, рекао је Антић.

“Нисмо дошли да би се пријавил и да учествујемо, рачунамо на озбиљан изборни резултат, јер смо озбиљни људи и знамо све анализе”, рекао је Антић, изразивши уверење да ће грађани умети да препознају полтику коалиције око социјалиста.

Извор: Танјуг

Категорије: Вести|Избори 2014|Локал