Најновије

Саопштење – одговор Чедомиру Јовановићу Вести

Ивица Дачић, председник Владе Републике Србије и председник Социјалистичке партије Србије борави у вишедневној посети Сједињеним Америчким Државама, где се састао са Џоном Керијем, државним секретаром САД и Џејмсом Комијем, директором Федералног истражног бироа (ФБИ). Током посете САД Ивица Дачић ће разговарати и са Вилијамом Бернсом, замеником државног секретара и Томасом Хериганом, једним од челника Агенције за борбу против илегалне трговине наркотицима (ДЕА). План посете предвиђа разговоре у  Конгресу,  као и говор на седници Савета Безбедности УН, која је посвећена Косову.

Социјалистичка партија Србије обавештава јавност да ни на једном од тих састанака тема нису, нити ће бити, Либерално демократска странка из Србије, ни њен лидер Чедомир Јовановић, ма колико се они трудили и препоручивали. Једноставно нису интересантни премијеровим саговорницима, нити је ико показао жељу да нешто о њима чује. Такође, ни у свим озбиљним пословима који Србији и СПС предстоје, ЛДП и Јовановић неће бити тема, нити ће се ико озбиљан њима бавити. Па ни у овој изборном кампањи.

Зато што Србија, 16. марта, бира озбиљне људе, за озбиљан државни посао,. Зато се Социјалистичка партија Србије више неће ни освртати на покушаје ЛДП да их неко озбиљно схвати.

Категорије: Вести|Саопштења