Saopštenje – odgovor Čedomiru Jovanoviću Vesti

Ivica Dačić, predsednik Vlade Republike Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije boravi u višednevnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama, gde se sastao sa Džonom Kerijem, državnim sekretarom SAD i Džejmsom Komijem, direktorom Federalnog istražnog biroa (FBI). Tokom posete SAD Ivica Dačić će razgovarati i sa Vilijamom Bernsom, zamenikom državnog sekretara i Tomasom Heriganom, jednim od čelnika Agencije za borbu protiv ilegalne trgovine narkoticima (DEA). Plan posete predviđa razgovore u  Kongresu,  kao i govor na sednici Saveta Bezbednosti UN, koja je posvećena Kosovu.

Socijalistička partija Srbije obaveštava javnost da ni na jednom od tih sastanaka tema nisu, niti će biti, Liberalno demokratska stranka iz Srbije, ni njen lider Čedomir Jovanović, ma koliko se oni trudili i preporučivali. Jednostavno nisu interesantni premijerovim sagovornicima, niti je iko pokazao želju da nešto o njima čuje. Takođe, ni u svim ozbiljnim poslovima koji Srbiji i SPS predstoje, LDP i Jovanović neće biti tema, niti će se iko ozbiljan njima baviti. Pa ni u ovoj izbornom kampanji.

Zato što Srbija, 16. marta, bira ozbiljne ljude, za ozbiljan državni posao,. Zato se Socijalistička partija Srbije više neće ni osvrtati na pokušaje LDP da ih neko ozbiljno shvati.

Kategorije: Vesti|Saopštenja