Најновије

Београд су људи Вести

Александар Антић, кадидат за градоначелника Београда и Милан Кркобабић, носилац Листе СПС-ПУПС-ЈС, обишли су Центар за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју. 

 „Град и држава своју величину показују тако што брину о људима и исказују бригу о онима којима је помоћ неопходна а не километрима путева. Београд се мора развијати али ни један динар намењен социјалној политици неће ићи на нове инвестиције, за то ћемо наћи новац на другој страни, а за бригу о људима морамо сачувати издвојена средства. Људи морају да буду на првом месту, јер Београд су пре свега људи, истакао је кандидат за градоначелника Београда, Александар Антић.

„Ово место је тачка на којој ми доказујемо да смо одговорна коалиција која људе ставља у први план. Овде можемо видети на делу социјалну политику коју смо Милан и ја креирали у последњних пет година, истакао је Александар Антић.

„Кренули смо 2009 године да  правимо први објекат у Шекспировој а сада правимо и други, све за нашу децу којој је потребна брига и старање“ истакао је Милан Кркобабић. „Они су нашли прави дом где могу дневно да развијају своју активност. Али главна брига родитеља деце корисника услуга је њихова будућност након што родитеља не буде више. Управо је овај нови објекат одговор на њихову бригу и стрепњу за будућност те деце. Омогућићемо им да овај Град брине о њима на најбољи начин“.

„ Мислим да је овај сегмент социјалне политике нешто на шта смо  Александар Антић и ја поносни и можемо да обећамо да ћемо сигурно наставити да је спроводимо. У поређењу с другим великим инвестицијама, са мостовима и путевима, овај објекат нас зближава са људима на посебан начин, истакао је Милан Кркобабић, носилац листе СПС-ПУПС-ЈС за локалане изборе у Београду.

 Напомена: Материјал  можете преузети са Инфобиро.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС