Најновије

Еколошка свест као важан фактор у развоју Београда Вести

Kадидат за градоначелника Коалиције СПС-ПУПС-ЈС Александар Антић,  обишao je Аду Циганлију где је пре две године засадио дрворед Јасена у подручју изворишта Макиш. Овом приликом истакао je да остаје при одлуци да током избора у Београду  активисти његове Коалиције неће лепити плакате.

“Највећа жртва сваких избора је дрвеће. У свакој кампањи нестане по једна читава шума за прозводњу папира и плаката који се на крају баце“ , истакао је Антић.

„Надам се да су нека стабла овог дрвореда иза нас, управо она која сам и ја засадио пре две године, и зато позивам кандидате за градоначелника Београда да засаде бар по једно дрво у овој кампањи“, рекао је Антић.

„Данас Београд има свега 14 одсто пошумљености, а обећавам да ће Београд у наредне четири године достићи на 20 одсто што је велики успех, а управо то је и проценат гласова које очекујем на овим изборима. Никакав даљи развој Београда нема смисла уколико упропастимо нашу природу, јер ако загадимо животну средину, људи неће имати квалитет живота који заслужују, а Београд су пре свега људи“, истакао је Антић.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГРАДСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СПС