Најновије

Коалиција која покреће промене Вести

Драган Марковић Палма, Милан Кркобабић и Александар Антић испред коалиције СПС-ПУПС-ЈС обишли су Гроцку где су на скупу у Калуђерици разговарали са грађанима и поручили им да на ове изборе коалиција окупљена око социјалиста иде решена да заједно са грађанима покрене промене и да оствари услове за бољи живот свих грађана Србије.

“Једино наша коалиција СПС-ПУПС-ЈС предвођена Ивицом Дачићем, јесте гаранција да ће социјална заштита и стечена права радника и сељака бити сачувана. Да би то урадили морамо имати снажан посланички клуб у Народној скупштини Србије. Једино је наша Коалиција гарант да ћемо живети као нормални људи, да ће будућа влада водити јасну социјалну политику и да ћемо имати закон о раду достојан човека. Не можемо дозволити да се права радника уруше на ниво из 19 века. Људи су крвљу платили да се изборе за већа радничка права и не можемо дозволити да им се та права одузму”, истакао је Александар Антић пред грађанима Калуђерице.

„Ми смо коалиција која излази са резултатима рада пред грађане Србије, и овде видимо изграђен модеран Дом здравља у Калуђерици, заслугом и залагањем, пре свега Милана Кркобабића и Александра Антића. Наша Коалиција разуме потребу људи да у средини у којој живе могу да решавају своје проблеме, да се лече, да се школују и да могу да се запосле. То је суштина наше социјалне политике, истакао је Драган Марковић Палма и додао да морамо да се боримо против беле куге и створимо услове да се млади запосле, да остану да живе у свом крају и да ту стварају своје породице“.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС