Otvaranje novih radnih mesta- najveća pobeda Beograda i Srbije Vesti

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije SPS-PUPS-JS Aleksandar Antić poručio je prilikom obilaska beogradske opštine Surčin da ta opština ima potencijale koji se moraju staviti u funkciju razvoja surčinske privrede, a time razvoja Beograda.

“Moramo otvoriti privrednu zonu i omogućiti subvencije i pomoć onima koje hoće da otvore fabrike da bi u njima zaposlili naše mlade, jer otvaranje novih radnih mesta je danas najveća pobeda Beograda i Srbije”, naglasio je Antić.

On je naglasio da je potrebno iskoristiti potencijale koji Surčin ima – činjenicu da se nalazi na autoputu, da kroz Surčin prolazi obilaznica oko Beograda, da se na teritoriji opštine nalazi aerodrom Nikola Tesla.

Sa Antićem je Surčin obišao i predsednik JS Dragan Marković- Palma, koji je rekao da je program te koalicije vidljiv.

“Mi smo šampioni u dovođenju stranih investitora. Naš program je  vidljiv. Ima gradova i opština u kojima vršimo vlast i u kojima smo ostvarili veliki deo obećanja. Mi se borimo protiv bele kuge i pomažemo porodice sa više članova domaćinstva, pomažemo penzionere, pomažemo najugroženije”, istakao je Dragan Marković Palma.

SLUŽBA ZA INFORMISANJE

GRADSKE ORGANIZACIJE SPS