Најновије

Познајем проблеме Београда Вести

Кандидат Коалиције СПС-ПУПС-ЈС за градоначелника Александар Антић позвао је  на централној изборној конвенцији у Београдској арени, Београђане да му укажу поверење на изборима и заједнички остваре визију бољег живота за све суграђане.

“Спреман сам да водим Београд, познајем проблеме овога града, али и све његове потенцијале, све могућности за развој и напредак. Завршићемо велике пројекте и отворићемо привредне зоне за нове инвестиције и омогућити запошљавање великог броја људи. Истовремено, овај град мора да води рачуна о људима којима је помоћ неопходна, морамо да бринемо једни о другима, да изградимо боље и хуманије друштво, јер само тако можемо ићи напред”, истакао је Антић.

Он је најавио да ће се коалиција чији је кандидат борити да Београд буде комунално уређен и безбедан град, у коме ће сигурност за све суграђане поново бити заштитни знак Београда.

“На првом месту су ми људи, људи који чине овај град добрим местом за живот. Зато нећу никада дозволити да социјална политика, за коју смо се заједнички изборили и коју смо реализовали у протеклом периоду, било чиме буде угрожена. Ни један динар који је намењен социјалној бризи за најугроженије неће бити преусмерен у инвестиције, а поготово не у бирократију”, рекао је Антић.

Он је обећао да ће се за инвестиције наћи други извори средстава, а сви елементи социјалне политике Београда морају остати у функцији и у наредном периоду.

“Морамо наставити да помажемо трудницама, породиљама, деци и најстаријима. Наша је политика да тежимо бољем и праведнијем друштву да будемо хумани и да се ујединимо око важних послова које морамо завршити”, рекао је Антић.

Извор: Танјуг