Најновије

Довешћу инвеститоре у Раковицу Вести

Кандидат Коалиције СПС-ПУПС-ЈС за градоначелника Београда Александар Антић разговарао је у оквиру предизборне кампање, са грађанима Раковице, којима је обећао да ће као будући градоначелник довести инвеститоре из Европе и омогућити да та општина поново постане радничка.

Антић је истакао да је Раковица, која је некада била позната као индустријски центар, еколошка општина “јер су све фабрике угашене после 2000”.

“Зато је мој циљ да, као будући градоначелник искористим искуство и бројне контакте стечене у протеклих пет година и доведем инвеститоре из Европе и света. Данас је натежи проблем Србије и Београда незапосленост, морамо покренути производњу, морамо учинити све да у овој општини људи поново раде”, рекао је Антић.

Он је додао да ће Раковица имати корист и од завршетка обилазнице, јер ће траса од тунела Стражевица до Бубањ потока бити нова саобраћајница која ће значајно растеретити саобраћај у том насељу.

“Заиста верујем, радећи по моделу који смо у Јагодини применили Драган Марковић-Палма и ја, где смо из Европе успели да доведемо за кратко време шест страних инвестирора, да ћу и овде у Раковици довести бар једног великог инвеститора, који ће запослити ове младе људе”, рекао је Антић.

Кандидат за градоначелника Београда рекао је да је политика коалиције окупљене око социјалиста окренута људима и решавању њихових дневних проблема, истичући да живот Београђана и њихове деце има перспективу.

“Наш је циљ да завршимо велике инфраструктурне радове као што је мост Земун-Борча и обилазница око Београда и да кроз урбанизам испланирамо привредне зоне које ће атрактивним локацијама креирати пословни амбијент и привући нове инвестиције и омогућити нова радна места”, истакао је Антић.

Он је подвукао да је добро упознао Београд и да зна проблеме престонице.
“Али оно што је важније, мој тим и ја знамо да решимо те проблеме”, поручио је Антић.

Извор: Танјуг