Најновије

Конвенција Коалиције СПС-ПУПС-ЈС у Неготину Вести

Циљ Коалиције СПС-ПУПС-ЈС је да освоји више од милион гласова, истакао је Ивица Дачић на конвенцији у Неготину и позвао све гласаче који су некад гласали за СПС и оне који то нису, да на овим изборима дају свој глас овој Коалицији. „Данас многима у Србији није лако, није им лако да гледају наше скупове, није им лако јер се питају откуд њима толики народ, они су све припремили, имају све, само немају народ, та фалинка им недостаје. Синоћ сам бројао, мислим да су ми ово седамнаести избори од 1990. године, можда сам неке заборавио. Ова атмосфера која нас прати на овим скуповима  у разним градовима Србије где год смо били, никада није била толико јака, позитивна атмосфера и велика жеља и увереност у нашу победу. Зато нећемо да се обазиремо на друге странке, ми ћемо да гледамо себе, да представимо народу Србије за шта се ми залажемо. Ми желимо да Србија буде јака, да буде поштована. Од почетка сам делио судбину свога народа, нисам овде дошао из иностранства да вас водим, ја сам човек из народа. Наше идеје за које се боримо немају рок трајања, оне су вечне, а то су идеје социјалне правде, слободе и равноправности за сваког човека Србије“ – закључио је Ивица Дачић.

„Свима онима који мисле да су пензионери терет за Србију поручујемо да много не брину за њих, јер сте им све оно што сте имали да урадите, урадили. Оставили сте грађане Србије без посла, без плата и без пензија“ рекао је Милан Кркобабић, заменик председника ПУПС-а и оценио: „Пензионери, узели су вам све што су могли, дали сте им све. Остао вам је само тај глас и њега недајте. Ова Коалиција и ваш глас су за Србију спас“.

„У име ове Коалиције дошао сам у Неготин да донесем програм који смо реализовали у Јагодини. Да овај град после две године изгледа као мој град. Да се рађају деца, да се не одлази из овог краја, да се доведу страни инвеститори, да они који брину више не брину“ – рекао је Драган Марковић-Палма и додао да Коалиција окупљена око социјалиста прави резултате. „Коалиција СПС-ПУПС-ЈС се залаже за права радника а не политичара“, закључио је Драган Марковић-Палма и позвао грађане да гласају за породичну коалицију.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС

Категорије: Вести|Избори 2014