Konvencija Koalicije SPS-PUPS-JS u Negotinu Vesti

Cilj Koalicije SPS-PUPS-JS je da osvoji više od milion glasova, istakao je Ivica Dačić na konvenciji u Negotinu i pozvao sve glasače koji su nekad glasali za SPS i one koji to nisu, da na ovim izborima daju svoj glas ovoj Koaliciji. „Danas mnogima u Srbiji nije lako, nije im lako da gledaju naše skupove, nije im lako jer se pitaju otkud njima toliki narod, oni su sve pripremili, imaju sve, samo nemaju narod, ta falinka im nedostaje. Sinoć sam brojao, mislim da su mi ovo sedamnaesti izbori od 1990. godine, možda sam neke zaboravio. Ova atmosfera koja nas prati na ovim skupovima  u raznim gradovima Srbije gde god smo bili, nikada nije bila toliko jaka, pozitivna atmosfera i velika želja i uverenost u našu pobedu. Zato nećemo da se obaziremo na druge stranke, mi ćemo da gledamo sebe, da predstavimo narodu Srbije za šta se mi zalažemo. Mi želimo da Srbija bude jaka, da bude poštovana. Od početka sam delio sudbinu svoga naroda, nisam ovde došao iz inostranstva da vas vodim, ja sam čovek iz naroda. Naše ideje za koje se borimo nemaju rok trajanja, one su večne, a to su ideje socijalne pravde, slobode i ravnopravnosti za svakog čoveka Srbije“ – zaključio je Ivica Dačić.

„Svima onima koji misle da su penzioneri teret za Srbiju poručujemo da mnogo ne brinu za njih, jer ste im sve ono što ste imali da uradite, uradili. Ostavili ste građane Srbije bez posla, bez plata i bez penzija“ rekao je Milan Krkobabić, zamenik predsednika PUPS-a i ocenio: „Penzioneri, uzeli su vam sve što su mogli, dali ste im sve. Ostao vam je samo taj glas i njega nedajte. Ova Koalicija i vaš glas su za Srbiju spas“.

„U ime ove Koalicije došao sam u Negotin da donesem program koji smo realizovali u Jagodini. Da ovaj grad posle dve godine izgleda kao moj grad. Da se rađaju deca, da se ne odlazi iz ovog kraja, da se dovedu strani investitori, da oni koji brinu više ne brinu“ – rekao je Dragan Marković-Palma i dodao da Koalicija okupljena oko socijalista pravi rezultate. „Koalicija SPS-PUPS-JS se zalaže za prava radnika a ne političara“, zaključio je Dragan Marković-Palma i pozvao građane da glasaju za porodičnu koaliciju.

SLUŽBA ZA INFORMISANJE

GLAVNOG ODBORA SPS

Kategorije: Vesti|Izbori 2014