Најновије

Конвенција Коалиције СПС-ПУПС-ЈС у Лесковцу Вести

Лидер Коалиције СПС-ПУПС-ЈС, Ивица Дачић је на конвенцији у Лесковцу поручио да људи морају да се врате у фабричке хале, на своја радна места. „Вратите људима посао, запослите Србију. Југ Србије је дао највише за одбрану наше земље и нашег народа, зато, у миру, мора да добије највише од наше земље. Мора да се улаже у југ Србије. Иначе ћемо имати тешку ситуацију са продором албанског фактора. Срби морају да остану да живе овде, и у Прешеву, и у Бујановцу, и у Медвеђи. Срба мора да има све више и више, а да би остајали овде , морају имати где да се школују, где да раде, где да се рађају“.

„Изузетно ме радује да поред свих медијских и политичких напада које смо имали, напада других политичких странака, наши скупови су широм Србије масовно посећени и са изванредном атмосфером. Не знам да ли треба нешто да додајем на ову позитивну атмосферу међу вама, види се једна жеља за победом на овим изборима“ – рекао је Дачић и додао да у Србији постоје само две озбиљне политичке опције. „Постоји само једна дилема – програм умерене деснице, Српска напредна странка или програм левице Социјалистичка партија Србије – Партија уједињених пензионера Србије и Јединствена Србија“ – закључио је Дачић.

„Лесковац је српски Манчестер. Данас ни Манчестер није више оно што је био, а камоли Лесковац. Али ако само део онога што ми умемо и знамо, будемо остварили – бићете поново српски Манчестер“ – рекао је Милан Кркобабић, заменик председника ПУПС-а.

“Нисам задовољан како Лесковац данас изгледа и обећавам вам да ће Лесковац почети да ради и да се гради”, рекао је Драган Марковић-Палма и додао да је ова Коалиција шампион у довођењу инвеститора.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС

Категорије: Вести|Избори 2014