Најновије

Проблеми људи су ми на првом месту Вести

Кандидат Коалиције СПС-ПУПС-ЈС за градоначелника Београда Александар Антић изјавио је да су му проблеми грађана на првом месту и да ће са својим тимом људи који познају модалитете решавања проблема великог града, решавати једа по један проблем.

Антић је разговарао са грађанима Остружнице и рекао да за њих нису приоритет велики пројекти, већ како да се реши проблем канализације која их мучи, или како да се организује да се безбедно прелази магистрални пут.

“Овде је приоритет направити пасарелу да више нико не погине претрчавајући магистралу. То су питања о којима ћу ја водити рачуна са својим тимом људи који познају модалитете решавања проблема великог града, решавати једа по један проблем”, истако је Атнић.

Он је додао да у овако тешком времену погођеном “кризом и немаштином, ми не можемо да дозволимо да људи који су изградили ову земљу једва састављају крај с крајем, ми морамо да испоштујем пензионере и да им обезбедимо достојанствену старост”.

“Нико не може да ми каже да неће бити пара за социјалну политику у Београду. Ми настављамо са подршком политици рађања, политици помоћи трудницама и породиљама и помоћи свим маргинализованим категоријама друштва”, рекао је Антић.

Антић је рекао да се Коалиција СПС-ПУПС-ЈС разликују од других по томе што брине о људима и додаје да је то основ политике ове коалиције.

“Осећам велику подршку бирача, велику подшку грађана Београда, верујем у победу”, закључио је Антић.

Извор: Танјуг