Najstariji su prioritet Koalicije SPS-PUPS-JS Vesti

Kandidat Koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić je na otvaranju kluba za starije građane na Voždovcu, naglasio da će briga za najstarije biti jedan od prioriteta te koalicije. Antić je podvukao da su za proteklih pet godina uspeli da otvore 22 takva objekta u Beogradu, a otvaranju je prisustvovao i njegov koalicioni partner iz PUPS-a Milan Krkobabić.

“Zajedno sa Milanom Krkobabićem, uneli smo elemente humanosti i socijalne odgovornosti u politiku razvoja Beograda. Pre nas, takvih oblika staranja o najstarijim i najugroženijim građanima nije bilo u gradu”, poručio je Antić.

On je naglasio da je ta koalicija praktično napravila novi koncept socijalne politike i dodao da ta praksa mora da se nastavi. “Pre našeg ulaska u lokalnu vlast te politike nije bilo, nije postojala. Ako mi sutra ne budemo deo tima koji će voditi Beograd, garantujem da liberalne i desničarske stranke sigurno taj koncept neće staviti u vrh svojih prioriteta”, upozorio je Antić. Briga o starijim sugrađanima, o njihovom socijalnom životu i humanost prema starim roditeljima, okosnica su naše koalicije, ponovio je Antić.

Izvor: Tanjug