Најновије

Најстарији су приоритет Коалиције СПС-ПУПС-ЈС Вести

Кандидат Коалиције СПС-ПУПС-ЈС за градоначелника Београда Александар Антић је на отварању клуба за старије грађане на Вождовцу, нагласио да ће брига за најстарије бити један од приоритета те коалиције. Антић је подвукао да су за протеклих пет година успели да отворе 22 таква објекта у Београду, а отварању је присуствовао и његов коалициони партнер из ПУПС-а Милан Кркобабић.

“Заједно са Миланом Кркобабићем, унели смо елементе хуманости и социјалне одговорности у политику развоја Београда. Пре нас, таквих облика старања о најстаријим и најугроженијим грађанима није било у граду”, поручио је Антић.

Он је нагласио да је та коалиција практично направила нови концепт социјалне политике и додао да та пракса мора да се настави. “Пре нашег уласка у локалну власт те политике није било, није постојала. Ако ми сутра не будемо део тима који ће водити Београд, гарантујем да либералне и десничарске странке сигурно тај концепт неће ставити у врх својих приоритета”, упозорио је Антић. Брига о старијим суграђанима, о њиховом социјалном животу и хуманост према старим родитељима, окосница су наше коалиције, поновио је Антић.

Извор: Танјуг