Најновије

Завршна конвенција Коалиције СПС-ПУПС-ЈС у Нишу Вести

Ивица Дачић, лидер Коалиције СПС-ПУПС-ЈС се на конвенцији у Нишу обратио грађанима последњи пут пред изборну ћутњу. „Што се тиче других политичких странака за њих би много боље било да су ту ћутњу почели одавно. Не можемо нашу судбину стављати у руке онима који се плаше изазова, ми треба да урадимо све да до тога не дође и да најпаметнијим методама и начинима спашавамо наш народ. За то је потребна политичка храброст, мудрост, вештина, за то је потребно да се човек роди. Нашу земљу не смеју да воде политичари који ће савете примати од политичких врачара, астролога… Ми морамо да имамо озбиљне политичаре који ће моћи да предвиде шта ће бити сутра, са којим проблемима се можемо суочити сутра. Не бира се на овим изборима између политичара, бира се између народа или оних који су против њега“.

Дачић је подвукао да је изузетно важно шта ће нас чекати после 16.марта. „То да ли ће неко бити на власти или неће, да ли ће бити министар, да ли ће бити на једној функцији или другој мање је битно. Зато се и обраћам пред ову изборну ћутњу свим грађанима Србије, обраћам се обичном човеку, грађанину који нема ништа, који је препуштен сам себи, који је жртва транзиције, који је на својој кожи осетио како је то остати без посла, који је на својој кожи осетио како је то када немате пара да школујете децу или да немате пара за лекове. Дајући ваш глас томе коме дајете глас дајете своју душу и оно шта ће радити наредне четири године у ваше име. Зато вас молим да добро одмерите и размислите шта значи глас за кога. Ја ћу гласати за вас, од вас такође тражим да гласате за себе, а то значи да ћемо ми имати највећи број гласова“.

„Мене не интересују само власници предузећа, пре свега ме интересују радници. Али да бих могао да вам помогнем морам да имам већу моћ. Моћ могу да имам, као и наша коалиција, само ако имамо већи број мандата а мандате можемо да имамо само због ваших гласова. Не треба ми ваш глас за моју фотељу. Треба ми ваш глас да ви не бисте остали без посла, да бисте могли да школујете децу бесплатно, да се лечите без пара… Наше идеје су неуништиве и желим свима да поручим – немојте да губите време и да радите Сизифов посао, немојте да се бавите нечим што је немогуће а то је да уништите СПС и ову Коалицију. Снага народа не може да се заустави, идемо на победу! За Србију, живела Србија“ – закључио је Дачић.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС

Категорије: Вести|Избори 2014