Најновије

Успех претходне владе је препорука да се настави у истом саставу Вести

Влада коју су чинили социјалисти и Српска напредна странка била је успешна, изјавио је члан Председништва Социјалистичке партије Србије Александар Антић и додао да је то најбоља препорука за наставак рада у истом саставу.

Уверен сам да је досадашња влада, коју су чинили СНС и СПС, била успешна и одговорна и да је то најбоља препорука за њен наставак у истом саставу, а то уосталом потврђују и изборни резултати, рекао је Антић.
 
Он је казао да се одлука о томе ко ће чинити будућу владу неће доносити у новинским редакцијама, као што је сада случај.
 
Одлука о томе је пре свега на победнику ових избора, Александру Вучићу, и од њега ће највише зависити састав нове Владе, казао је Антић.
 
У том смислу, потпуно подржавам нашег председника Ивицу Дачића да у предстојећим консултацијама осигура наставак партнерства са СНС-ом, које је до сада показало искључиво позитивне ефекте, рекао је Антић.
 
Он је истакао да је садашња влада била прва која је утемељена на рационалном партнерству, а не на емоцијама и идеолошкој блискости, додавши да је сигуран да ће тај стандард бити настављен.

Извор: Блиц