Најновије

Бранко Ружић у посети Мајданпеку Вести

Председник Извршног одбора, Бранко Ружић обишао је Мајданпек и том приликом изјавио да Коалиција „Ивица Дачић СПС-ПУПС-ЈС-СДП” очекује одличан резултат на локалним изборима у Мајданпеку с обзиром да је ова Коалиција, предвођена лидером Ивицом Дачићем досадашњим радом показала способност у решавању проблема значајних за живот грађана. „Показали смо грађанима да смо веома одговорна Коалиција и да смо учествујући у власти увек давали свој максимум”.

Такође, одржан је састанак са НВО и удружењем за људска права „Мајданпек“. Коалиција се придружила иницијативи за решавање проблема откупа станова бивших и садашњих радника Рудника барка „Мајданпек“. У складу са потребом да се на равноправан, социјално праведан и солидаран начин реше суштинска питања грађанки и грађана Мајданпека који су деценијама доприносили развоју овог великог рударског гиганта. Ружић је ово питање оценио не као политичко, већ као питање хуманости и социјалне одговорности и упутио апел свим главним политичким актерима у држави да дају свој пун допринос како би се овај проблем решио у складу са позитивним правним нормама.

Боравећи у Доњем Милановцу у разговору са грађанима, председник ИО је указао на значај Коридора 7, реке Дунав и све бенефите које држава Србија, а самим тим и становници овог туристичког места могу очекивати од будућег чланства у Европској Унији.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС