Најновије

Дијана Вукомановић у посети Доњем Милановцу Вести

Потпредседница Социјалистичке партије Србије Дијана Вукомановић обишла је Доњи Милановац и том приликом изјавила да Коалиција „Ивица Дачић СПС-ПУПС-ЈС-СДП” очекује одличан резултат на локалним изборима у општини Мајданпек.

Потпредседница СПС је рекла да овај крај није заборављен јер је то крај који има огроман потенцијал и да ће ова Коалиција, предвођена лидером Ивицом Дачићем дати свој максимум да се на равноправан и социјално праведан начин реше животно орјентисана питања грађана.

Дијану Вукомановић су дочекали мештани Доњег Милановца где је присуствовала радном састанку Форума жена у селу Мосна, где се одржавао Међународни фестивал фолклора. Као жена, председница Посланичке групе СПС имала је један срдачан разговор са женама Коалиције “СПС-ПУПС-ЈС-СДП” која наступа на изборима у Мајданпеку.

Она је нагласила да ове четири партије представљају “црвену коалицију” која има социјално-економски орјентисан програм који је усмерен ка јачању потенцијала грађана да солидарно у локалној заједници решавају своје животне проблеме.

“Ми смо политичка снага која је у блиском контакту са грађанима на терену, спремни смо на сваку врсту разговора, а исто тако мотивишемо грађане да удружено решавају своје проблеме”, истакла је потпредседница Социјалистичке партије Србије Дијана Вукомановић и додала да смо увек били партија која је држала социјално-економске ресоре као што су донедавно здравство и просвета а сада ресор пољопривреде и енергетике.

Дијана Вукомановић је на крају истакла да ће Коалиција “СПС-ПУПС-ЈС-СДП” коју предводи Ивица Дачић имати снаге да поведе Србију, сваки град и село ка развоју и бољем животу.

Након састанка потпредседница СПС Дијана Вукомановић била је гост на Међународном фестивалу фолклора Мосна где су се окупила удружења из тог краја као и Румуније и Бугарске.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС